Terugblik op de Green Fashion Talent Award 2018

Afgelopen woensdag waren Michelle en Simone bij de Green Fashion Talent Award 2018 in DE HALLEN in Amsterdam. De genomineerde, duurzame merken Bellamy Gallery, Loop a Life, MYOMY Do Goods, Unrobe, Wintervacht, Miss Green en Elements Freedom showden hier hun inspirerende collecties.

 

Een aantal van onze favorieten:

 

Collectie Loop a Life

 

Collectie Miss Green

 

Collectie Wintervacht

 

    

MYOMY Do Goods

 

De genomineerden

 

Jury

Dit was het eerste jaar dat de Green Fashion Talent Award werd georganiseerd door Dutch Sustainable Fashion Week en het is de bedoeling dat de award show jaarlijks terugkomt.

 

De jury bestond dit jaar uit modejournalist Stephanie Broek, Mariangela Lavanga, Assistent Professor Cultural Economics en mede-oprichter van de minor Fashion Industrie en Talita Kalloe, oprichter van Soulstores (Soulstores is “een online magazine over bijzondere winkels en merken met aandacht voor vakmanschap, de maker achter het product, een duurzame productie, en een bewuste way of life..”)

 

 

De winnaar

Alvorens de show plaatsvond had de jury al uitgebreid de tijd gehad om verschillende aspecten van de genomineerde merken te bekijken en te beoordelen. Zij kozen het merk MYOMY Do Goods als winnaar van de Green Fashion Talent Award 2018! Zij wonnen hiermee een Business Consultancy cheque t.w.v. €5000,-! Van harte gefeliciteerd!

 

Foto: DSFW

De minimalistische wardrobe: Go Project 333
Elk kledingstuk heeft een eigen identiteit
NO COMMENTS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.