Ga nú aan de slag met het ebook Minder afval begint thuis!

 

Dit handboek “Minder afval begint thuis” zit bomvol praktische tips om duurzamer te leven door minder afval te produceren vanuit je huishouden. Zit jouw afvalbak elke keer propvol voordat ie geleegd wordt? Zou je het wel anders willen doen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

 

Dit ebook is geschreven voor wie graag thuis wilt verduurzamen, maar niet weet waar te beginnen. Leer welke kleine- en grote stappen je zelf kunt nemen naar een duurzamer huishouden met minder afval.

 

Wat je gaat leren: 

  • Hoe je duurzamer boodschappen doet
  • Hoe je minder afval produceert vanuit je keuken
  • Hoe je minder afval produceert vanuit je badkamer
  • Hoe je ervoor zorgt dat er minder spullen binnenkomen (minimaliseren)

 

Klik hier om een preview te bekijken

<—-

Wat komt er allemaal aan bod:

 

H1. Verander je mindset

Als je de komende tijd voor het eerst aan de slag gaat met verduurzamen, zul je merken dat je eerst een verandering moet maken in je mindset. In dit hoofdstuk leer je meer over wat er voor nodig is om minder afval te produceren.

 

H2. Afval verminderen

In dit hoofdstuk ga je echt aan de slag, want deze staat bomvol met tips om minder afval te produceren vanuit je huis. We kijken specifiek naar afval vanuit je keuken en afval vanuit je badkamer. Ook leer je duurzamer boodschappen te doen, en krijg je tips om ook tijdens het boodschappen doen minder afval te produceren.

 

H3. Minimaliseren

Nu je hebt geleerd hoe je vervuilende producten en wegwerpproducten kunt vervangen door duurzamere opties, en welke mindset er nodig is om duurzamer te leven, leer je in dit hoofdstuk hoe je ervoor kunt zorgen dat er minder spullen je huis binnenkomen. Je leert meer over ‘ontspullen’ en minimaliseren.

 

Dit zeggen anderen over het ebook:

 

“Het is makkelijk leesbaar geschreven. Zeer inspirerend: ik krijg gelijk zin om aan te pakken. Een aanrader als je wil verduurzamen!” – Christianne

 

“Dit is een leuk en informatief boek dat makkelijk weg leest. Er staan veel praktische tips in waarmee je direct aan de slag kan. Een aanrader, vooral voor mensen die net de eerste stappen maken richting zero waste” – Amanda

 

“Een mooi document wat een goeie ruggengraat biedt voor de eerste stappen naar een milieubewuster bestaan. “ – Kris

Ga ook nú aan de slag met het ebook Minder afval begint thuis!