fbpx

Welkom op GRN United.nl!

“Hét online inspiratieplatform voor en door mensen die duurzamer willen leven”

 

GRN United.nl is een online platform waarop je persoonlijke verhalen & tips leest van een groep vaste bloggers die zich bezighoudt met duurzaamheid. We noemen hen inspirators, omdat zij jou graag inspireren stapjes te nemen richting duurzamer leven. Het gaat bij ons niet over moraalridders of perfecte mensen, maar over mensen zoals jij en ik. Over kleine – of grote stappen en over alles wat wij zelf kunnen doen om de aarde leefbaar te houden.

 

Wat is duurzaamheid?

De inspirators delen maandelijks onder andere lekkere vegetarische/veganistische recepten, geven tips over het verminderen van je plasticverbruik, schrijven over minimalisme, slow fashion, groen moederen, moestuinieren, .. ga zo maar door! Dit doen zij op een nuchtere, positieve en niet-veroordelende manier. Nieuwsgierig? Leer ze allemaal kennen op onze inspiratorpagina.

 

Duurzame webshops & -projecten 

Het tijdperk waarin ‘duurzaam’ en ‘stijlvol’ niet te combineren viel is gelukkig al lang voorbij. Dat bewijzen ook de webshops die zich bij ons hebben aangesloten. Webshops aangesloten bij GRN United zijn door ons geselecteerd met oog op duurzaam ondernemen. De webshop eigenaren kiezen bewust voor een duurzamere productiemethode, kopen duurzaam geproduceerde merken in of proberen op een creatieve manier om te gaan met recyclingtechnieken. Perfectie bestaat niet, maar het gaat om de eerste stappen die deze ondernemers zetten om de dingen anders te doen.

 

Ook laten we je graag kennismaken met verschillende duurzame projecten en initiatieven door het hele land!

 

Samenwerken

Ook onderdeel uitmaken van GRN United? Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende bloggers en projecten.

 

Heb je een groen project, een duurzame onderneming of ben je een blogger/vlogger en wil je samen met ons een groter publiek bereiken? Neem dan vooral contact met ons op via info@GRNUnited.nl.

 

Credits

De illustraties op ons platform en Instagrampagina zijn ontworpen door Linda van Studio Kuukeluus, zij maakt speelse illustraties en grafische ontwerpen voor ondernemingen die zich inzetten voor een betere wereld <3.