Een familieteam met een missie: BELLO & ECO

Wij zijn een internationaal familieteam met een missie: zorgen dat iedereen het beste van de natuur in de kledingkast kan hebben hangen door het aanbieden van duurzame en betaalbare kleding en accessoires. De combinatie van vakmanschap, eeuwenoude tradities, moderne trends en natuurlijke grondstoffen, maakt dat onze producten niet alleen modieus, maar ook ecologisch zijn. Dit is de filosofie achter BELLO & ECO: Mooi en duurzaam. Wij willen graag bijdragen aan de bewustwording over duurzaamheid. Door het aanschaffen van onze kleding zullen onze klanten bijdragen aan het groen houden van onze planeet en aan het blijven investeren in sociale en milieuvriendelijke producenten.

 

 

Het beste van de natuur in de kledingkast

Door het goed onderhouden van zakelijke relaties met de leveranciers van duurzame artikelen proberen wij zo veel mogelijk de uiteindelijke kosten van onze kledingstukken en accessoires te verlagen.De voornaamste reden hiervoor is dat wij duurzame producten die op een eerlijke manier voor mens én milieu zijn gemaakt, voor iedereen beschikbaar willen stellen. Onze planeet is uniek en onvervangbaar, daarom verdient het ons respect en onze zorg. Door iets moois en duurzaams in je kleding kast te hebben zul je niet alleen een bijdrage leveren aan het beschermen van de aarde maar zul je je daardoor ook goed voelen!

 

Persoonlijk en inspirerend

Regelmatig contact houden met onze klanten is voor ons zeer belangrijk. Daarom willen wij graag op een persoonlijke manier onze producten laten zien door bijvoorbeeld de artikelen en voorbeeldmodellen uit onze collectie bij je langs te brengen. Een goed gesprek over mode en duurzaamheid is altijd inspirerend. Wij zijn ook bereid om workshops te verzorgen over duurzaamheid voor alle geïnteresseerde partijen.Het kan een leerzaam en inspirerende evenement voor je leerlingen op een basisschool, middelbare school of studenten op een hogeschool. Of bij een buurt, kerk of verzorgingstehuis bijeenkomst. Met z’n allen kunnen wij een bijdrage leveren aan het welzijn van mens, maatschappij en milieu.

 

 

Alpaca wol collectie

Onze eigen Bello & Eco ‘Ready to Wear’ Alpaca wol collectie wordt met liefde gemaakt in Huaraz, Peru. De lokale gemeenschap wordt bij alle onderdelen van dit proces betrokken, met als gevolg dat de leden van deze gemeenschap fatsoenlijke kansen krijgen om te werken, onderwijs volgen en vooral een kans hebben op betere levensomstandigheden. Peruaanse ambachtslieden zijn zeer kundig in het breien, weven en produceren van mooie kleding. Daarnaast is Alpaca wol duurzaam en één van de mooiste wolsoorten in de wereld omdat het warm, luxueus, hypoallergeen en waterafstotend is. Echt mooi en duurzaam!

 

“Onze planeet is uniek en onvervangbaar, daarom verdient het ons respect en onze zorg.”

 

Meer weten over Bello & Eco? Neem een kijkje op de website. 

MUD Jeans: Het circulaire jeansmerk