WHITE DOTS: Een lichtpuntje in de schadelijke modewereld

WHITE DOTS is een webshop voor iedereen die op zoek is naar unieke, hippe, betaalbare maar altijd eerlijk gemaakte kleding. Graag deel ik het verhaal van WHITE DOTS met jou, want ik ben deze webshop niet zomaar begonnen. De reden dat de webshop is gestart, is omdat ik iedereen wil helpen om makkelijker, mooie sustainable merken te vinden.

 

 

Uniek

De merken die op WHITE DOTS verkocht worden komen voornamelijk uit het buitenland en worden nog niet op veel andere plekken in Nederland verkocht. Wat je hier koopt is dus uniek, en loopt niet heel Nederland mee. Alle merken waar ik mee werk houden zich bezig met produceren op verantwoorde wijzen, waardoor er zo min mogelijk schade aan: mens, dier en milieu wordt aangericht. Merken die je in onze shop kunt vinden zijn onder andere FoundlingThinking Mu en Alternative Appareal.

De “White Dots”

Via WHITE DOTS wil ik mij inzetten om veranderingen teweeg te brengen in de mode industrie. Ik vind dat we de woorden ‘sustainable’ en ‘Fair Trade’ niet hoeven te promoten als iets speciaals, maar dat het de standaard moet worden voor iedereen. Ik wil een beweging in gang zetten en iedereen kennis laten maken met merken wereldwijd, die echte lichtpuntjes (White dots ;)) zijn in de snel bewegende, maar vooral schadelijke modewereld van nu.

 

 

“Ik wil een beweging in gang zetten en iedereen kennis laten maken met merken wereldwijd, die echte lichtpuntjes zijn in de snel bewegende, maar vooral schadelijke modewereld van nu.”

 

Meer informatie over WHITE DOTS? Check de website

EKO DE PEKO: Hip, vrolijk en Scandinavisch
MUD Jeans: Het circulaire jeansmerk