APPELKRUIMEL & FRIS: Een kledinglijn voor #echtemensen

 

Appelkruimel&Fris is een kledinglijn voor #echtemensen. Een duurzame kledinglijn tegen een absurd schoonheidsideaal voor iedereen én je moeder!

 

#Echtemensen

De hedendaagse stedeling is in de war. Elke hipster, yuccie, slashie, proto-hipster en yup neemt zichzelf nét iets te serieus. Winkelstraten zijn gevuld met onrealistisch mooie beelden – vrouwen met sixpacks & mannen met een wasbord – maar welke schoonheid is jouw ideaal? Appelkruimel&Fris is een kledinglijn voor #echtemensen: de prop-tops, de extra-smalldragende extra large mensen, mensen die zich af en toe ook wel eens een beetje lelijk voelen, maar vooral de mensen die beseffen dat we allemaal #echtemensen zijn.

 

Appelkruimel&fris

 

#ookvoorjemoeder

Voor deze eerlijke, duurzame en #bestechte collectie werken we samen met verschillende sociale werkplekken, zoals de Zeefdrukmakers en Bakkerij Iambe, die werkplekken bieden aan #echtemensen voor wie deelname aan de maatschappij minder vanzelfsprekend is. Dus #iedereeniszeeige #echtemensen #jebentzelfeeneenhoorn #lekkerfris #ookvoorjemoeder

 

“Winkelstraten zijn gevuld met onrealistisch mooie beelden – vrouwen met sixpacks & mannen met een wasbord – maar welke schoonheid is jouw ideaal?”

 

Meer weten over Appelkruimel&Fris? Kijk op de website!

Meer duurzame webshops bekijken? Klik hier!

MOOKSTORIES: we love green!
DAILY POETRY: Producten om bewust van te genieten