Onze selectie van de leukste webshops

Hier vind je een overzicht van door ons geselecteerde webshops die hippe en  duurzame producten verkopen. Denk jij nog dat duurzame producten saai of eentonig zijn? Deze webshops laten zien dat het ook anders kan. Áls je echt iets nieuws wil kopen en het is niet mogelijk om het tweedehands te kopen, dan ben je bij deze webshops aan het juiste adres.

 

Deze webshopeigenaars kiezen bewust voor een eerlijke productiemethode, kopen duurzaam geproduceerde merken in en/of proberen op een creatieve manier om te gaan met recyclingtechnieken. Maar ook heel belangrijk: je word er echt blij van!

duurzame producten

Bij deze webshops vind je de leukste, duurzame producten:

mookstories_uitgelicht

Mookstories: Duurzame fotokaarten & -illustratiekaarten

bello_eco

Een familieteam met een missie: BELLO & ECO

sophie stone webshop

SOPHIE STONE: Sophisticated fair fashion

EKO de Peko GRN United Webshops 1

EKO DE PEKO: Hip, vrolijk en Scandinavisch

White Dots - GRN United Webshops

WHITE DOTS: Een lichtpuntje in de schadelijke modewereld

MUD Jeans - GRN United Webshop

MUD Jeans: Het circulaire jeansmerk

Appelkruimel&fris GRN United UItgelicht

APPELKRUIMEL & FRIS: Een kledinglijn voor #echtemensen

Daily Poetry GRN United Webshops

DAILY POETRY: Producten om bewust van te genieten

Wat maakt een product duurzaam?

Vooropgesteld; helemaal niets nieuws kopen, is natuurlijk het meest duurzaam! Zo hoeven er namelijk geen nieuwe grondstoffen worden gebruikt, die maken we namelijk al veel te snel op moet zijn allen.

Tweedehands producten

Een ander alternatief is tweedehands producten kopen. Hier heb je veel Facebookgroepen voor, je kunt op Marktplaats kijken of het gene wat je zoekt hier wordt aangeboden, of je vraagt je omgeving of zij het product in huis hebben.

duurzaam winkelen duurzame producten duurzame kleding
Toch iets nieuws kopen

Als je dan toch iets nieuws moet/wilt kopen. Koop dan een duurzaam geproduceerd product. Hier hebben we veel artikelen over op ons platform. Lees ze door om erachter te komen wat een product duurzaam maakt. In dit overzicht vind je een aantal webshops die enkel duurzaam geproduceerde producten verkopen, en ze zijn ook nog eens heel erg leuk!

GRN United.nl logo

Ben jij een duurzame ondernemer en wil je hier ook graag vermeld worden? Koop jij duurzame kleding in, maak jij gebruik van recyclingstechnieken of is jouw bedrijf gebaseerd op een circulair proces? Neem dan even contact met ons op en laat ons weten waarom jouw webshop in deze lijst hoort. Wij selecteren alleen de webshops die duurzame producten verkopen die onze lezers echt aanspreken. Wie weet is jouw webshop hier binnenkort ook te vinden!