De Ronde van Rataplan 2019

Op zaterdag 5 oktober is het weer de Nationale Kringloopdag. Voor tweedehands junkies die aan één winkel niet genoeg hebben, is er de Ronde van Rataplan. Met deze bustoer brengt de gelijknamige kringloopwinkelketen liefhebbers langs niet minder dan zo’n zes filialen op een dag!

 

 

Wie mijn blog van vorig jaar gelezen heeft, weet dat het gebeuren een onwijs gezellige happening is. Met gelijkgestemden de bus in en dan hup van filiaal naar filiaal! Omdat het dus Nationale Kringloopdag is, krijg je bij alle winkels ook nog gratis koffie, thee, hapjes en er is live muziek!

 

Was de dag vorig jaar nog gratis: dit jaar kost het vijf euro. Niet veel als je bedenkt dat je een hele dag rondgereden wordt, lunch krijgt én een Rataplan-cadeaubon na afloop van 15,-. En niet te vergeten: je hoeft je zooi niet het openbaar vervoer in te slepen!

 

 

Wil je mee met de Ronde? Geef je dan op in een van de filialen in jouw buurt (via internet of telefonisch is niet mogelijk). De bus die vanuit Generatorstraat Amsterdam vertrekt, is helaas vol, maar op het moment van schrijven is er nog plek in andere filialen. Wil je zeker weten of er nog plek is, bel dan de klantenservice 088-8282782 van Rataplan. Wie weet tot in de bus!

 

De Groene Golf – Doe jij al mee?
Een duurzame kinderkamer inrichten. Hoe doe je dat? [gastblog]
NO COMMENTS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.