REVIEW: Bubbles Natural Bodycare for kids

Inmiddels is mijn lieve meisje Lize geboren, ze is alweer bijna 3 maanden oud! Dat betekent dat ze nu iéts meer begint te doen dan alleen slapen, drinken en af en toe huilen. Inmiddels lacht ze bijvoorbeeld bewust naar ons, en naar haar boxmobiel, te schattig!

 

Één van de leukste dingen die je kunt doen met je nieuweling (want je kunt nog niet veel), is haar in bad doen, of samen onder douche gaan. Een baby of dreumes hoeft zeker niet dagelijks in bad of onder de douche, en de eerste tijd heb je wat betreft de verzorging voor een baby eigenlijk weinig nodig. Wij doen Lize en onze dreumes Lorenzo ongeveer 1 keer in de 3 dagen in bad.

 

 

Onze wasroutine

Onder de douche met een baby of dreumes vinden wij een beetje spannend wat betreft uitglijdgevaar, en naar ons idee vond Lorenzo dit als baby ook niet leuk. We hebben dus altijd alleen voor het bad gekozen. We hebben nog van Lorenzo zo’n klein badje die je bijvoorbeeld bij de Hema kan kopen. Maar wat wij eigenlijk fijner vinden is samen met ze in bad gaan. Dat betekent dat of ik, of mijn man in bad gaat en de ander vervolgens de kinderen één voor één aan geeft. Naar ons idee is dit ook nog best duurzaam voor een bad, omdat er dan in ieder geval 3 man (vrouw) met 1 bad worden gewassen 😉

 

 

Voor Lorenzo hadden we destijds best veel producten gekregen, die niet erg duurzaam waren en die we in de praktijk ook weinig gebruikten. Voor Lize haar geboorte heb ik gevraagd om geen cadeaus te geven, maar een donatie aan een goed doel. We zijn zelf op zoek gegaan naar een duurzaam product waar we de kinderen mee kunnen wassen.

 

Bubbles Natural Bodycare for kids

Zo zijn we vlak na de geboorte van Lize in aanraking gekomen met Bubbles Natural Bodycare, deze producten zijn 100% gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten en ook niet onbelangrijk: de flesjes zijn gemaakt van biobased plastic en de producten zelf, dus de bad&douche, shampoo en conditioner zijn biologisch afbreekbaar! Ook zijn de flesjes voorzien van een zuinig doseerpompje, zodat je niet (zoals ik) per ongeluk een bad vol schuim hebt waar je het water niet meer in ziet 🙂

 

Maike – de oprichtster van Bubbles Natural Bodycare- vindt het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zorgen voor de planeet. Omdat kinderen de toekomst zijn, zouden zij hier veel meer bij betrokken moeten worden. Daarom heeft ze onder andere een informatief en toegankelijk filmpje gemaakt die aan kinderen uitlegt hoe we voor onze planeet kunnen zorgen en waarom dat belangrijk is.

 

 

Onze ervaring

Zelf gebruiken we inmiddels de shampoo en de bad/doucheschuim, en het zijn heerlijke producten. Het is direct aan de producten te zien dat er door Maike veel aandacht en liefde in is gestoken. De vrolijke flesjes spreken kinderen meteen aan. Ze schuimen goed, dus je hebt écht maar een klein beetje nodig, zelfs voor in het grote bad. En ze ruiken ook nog eens lekker en zijn geschikt voor zowel het huidje van ons pasgeboren baby als die van onze dreumes. Ook de shampoo schuimt op het hoofdje van Lorenzo en zijn haartjes ruiken na het wassen fris en schoon. Het vele schuim en de vrolijke flesjes zijn natuurlijk extra leuk voor onze dreumes, een hit dus!

Informatie over waar je de producten kan kopen vind je hier. 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bubbles Natural Bodycare for kids

Geld besparen met duurzaam leven
Recept: Huisgemaakte granola
NO COMMENTS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.